Så var det øving

Nå har vi øvd til den årlige sommerfesten på skolen. Så gøy!! Not. Vi i 5-6-7 klasse øver sammen og skal fremføre sammen. Det er i grunnen helt greit men problemet er at jentene i min klasse skal danse! Det går også helt fint for eg får jo undervisning i dans, men to the real problem alle guttene i min klasse og i sjuende klasse ler av oss! Det er så pinlig for eg tror jo at vi danser feil eller noe sånt, men det kan vi umulig fordi det er min koreografi.  Skal prøve å la vere å tenke på det... Annet enn det tror eg alt går helt fint for seg. :) 

Eg skal synge solo óg. Det blir veldig gøy siden en av mine hobbyer er å synge! Men det er litt pinlig å synge foran alle. Kjenner det kribler i magen for eg er nervøs for at eg skal gjere feil, men med tanke på at eg skal berre synge 4 setningar trur eg det skal gå bra. Eg har fått høre mange ganger at eg er flink å synge og det setter eg veldig stor pris på, men når eg hører meg selv synge synest eg det høres så surt ut!  Det ble mye av ordet "men" i desse setningene, men jdet håper eg går fint eg må huske det etter alle desse norsk timene. Men nå er skuleåret snart over bare sju eller åtte dager igjen til sommerferien! Gleder meg sånn. Det skal bli herlig med litt ferie og å sove lenge om morgenen! Nå er det bare å stå på de siste dagene å øve, øve, øve! Og ikke minst ha det gøy. Ser det ble langt nok dette innlegget, men tror eg skal skrive en sånn "clumsy thumsy" i neste inlegg eller spåskriver eg om bursdagsselskapet til søskenbarnet mitt som eg skal i senere i dag. Kommer til å skrive litt om det eg gjorde i helgen også  så gled dere! Blogges senere! ♡♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits