Ut på tur aldri sur

I dag var klassen på tur til Bjørke. Der så vi på kraftstasjonen og badet i et svømmebasseng som de hadde bygget der. Det var mye spennende der og det var kjempegøy å bade. Nå er eg kjempe trøtt og vil bare sove, men selvfølgelig kan eg ikke det!! Vi skal på tur med koret eg synger i. Det er sånn blåtur kind of du vet liksom ikke hvor du skal. Vi tar alltid buss og det er på slutten av hele sesongen med synging. I år var temaet eller fargen oransje. Gleder meg til å se hvor vi skal hen. Det er alltid veldig spennende når vi har kommet frem. Når vi var på vei hjem fra Bjørke frika moren min helt ut PS: Hun kjørte. Hun ble litt irritert fordi det var to bråkete gutter i baksetet som naturligvis bråket. Hun kjeftet på dem å sa: Nei vet dere hva kan ikke dere vere stille eg klarer ikke å konsentrere meg om å kjøre når dere bråker sånn!! Etter det var hun var passelig sur så det var ikke nødvendig å snakke til henne så mye mer. 

Etter kommentaren til mamma ble guttene helt stille og sovnet med hodet i fanget. De lå skikkelig rart i baksetet eg klarte nesten ikke å være stille fordi eg lo sånn. Og slik lå de helt til vi kom hjem 1t og 30 min. Må hvile litt før vi drar på den andre turen i dag. Ha en fin torsdag videre  så blogges vi senere!♡♥

Én kommentar

Veronika BS

11.06.2015 kl.15:54

Fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits