Party in the house!

I dag har vi hatt matlaging på skolen de tre første timene. Vi laget hamburger og fikk hjemmelaga is som vi laget sist mat og helse time. De to siste timene hadde vi matte og norsk. #BORING! Tulla det er OF COURSE ikke kjedelig. :) Så var vi på sommerfest i barnehagen. Broren min går der. Det var gøy fordi alle lo av han og hans morsomme kommentarer til de som var på den "lille scenen." Så ble vi servert pølse med brød, mye kake og muffins. Eg skal i bursdag selskap om 3 timer så da er det bare å ta seg en dusj sette opp håret ha på seg noen klær finne gaven og dra av sted. Eg var i selskap sist fredag til samme person, men nå er det hele klassen og ikke bare jentene som går på fotball laget og to andre altså meg og min bestevenn Amalie. Nå er det filmkveld i to timer!! ÆÆÆÆ hvordan skal eg holde ut med alle de bråkete guttene???? Vi får håpe det går bra. :)

Forresten er det noen som har sett Pitch Perfect 2? Eg har bare sett Pitch Perfect som var nummer en. Har du sett den så si meg gjerne hva du likte med den eller ikke likte. Gi meg din mening! Nå er det helg da skal vi være oppe til langt på natt! Legger ut bilde når eg er ferdig pynta og skal dra! Kos dere mye. Ha en superflott fredag! <3<3

2 kommentarer

Veronika BS

12.06.2015 kl.17:38

Fin blogg!

kristinek

12.06.2015 kl.19:28

Veronika BS: Tusen takk!??

Skriv en ny kommentar

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits