Så synd!

I dag har eg plutselig blitt mye verre enn det eg var i går og dagen før. Halsen min prøver å drepe meg eg er helt sikker. Det gjør skikkelig vondt og halsen min er så opphoven at eg snart ikke klarer å si noe fordi det gjør vondt bare å snakke :( det hjelper litt å sitte her å slappe av... men det verste med dette er at dagen eg begynte å få vondt i halsen så blir det jo selvfølgelig fint vær ute! Så nå har eg prøvd å vere ute klarte det i minst 20 minutt så var det rett inn igjen legge seg på sofaen å gråte. Så derfor tenkte eg at eg kunne komme med noen tips viss du trenger hjelp til å bli bedre! Nedenfor skriver eg et par tips som kanskje kan hjelpe deg!

♥Drikk mye vann! Og eller de neste forslagene nedenfor. Det viktigste er at du drikker mye! Det hjelper deg så du ikke blir dehydrert fordi det er mulig du kommer til å svette litt og da er det viktig å få i seg næring!  

♡Drikk appelsinjuice fordi det inneholder Vitamin C noe som er bra for kroppen. Du kan også ta halstablettene Repsils Appelsin Vitamin C. De smaker godt også!

♥Spis ting som er myke og enkle å spise! Da blir det så mye enklere viss du kansje får vondt av å svelge. 

♡Er det vondt å svelge så bare tenk på noe annet se en film på tv for eksempel så styrer munnen svelgingen for deg og du vil sannsynligvis ikke legge merke til det.

♥Drikk noe varmt mitt tips er varm saft, det bruker eg å drikke, men husk at det kan bli veldig varmt så vær forsiktig! 

♡Ligg i senga si eller på sofaen å slapp av få litt ro. Ta et par puter og dyna di viss du ligger på sofaen og kos deg masse! Sa tenker du på noe helt annet å da er det litt enklere å glemme at du har vondt i halsen.

♥Siste ting er at du kan slutte å snakke! Du trenger kansje ikke slutte å snakke, men snakke mindre slik at halsen får litt hvile. Da kan det hjelpe å se på film...

☆Ikke røyk for all del det skaper jo bare problemet verre! Min morfar har fått sin tredje skanse nå, fordi han er på sykehuset med alvorlige hjerteproblemer og da hjelper det lite å røyke! Nå håper eg bare at han er en katt på innsiden (Siden de har flere liv, you know...) Så ikke røyk uansett hvor ung eller gammel du er!

★Noe eg bruker å si til meg selv når eg er syk og tenker at ingen kunne ha det verre så sier eg til meg selv som følgende: "Herregud du har ikke ebola du har ikke fått svartedøden og du har heller ikke byttet ut hjertet ditt med en pacemaker om det går an eller ikke, fordi det vet du ikke, men herregud sjerp deg det er folk i denne verdenen som har det verre enn deg selv så lmd liksom!" Deg bruker eg å si til meh selv og det hjelper så innmari mye! Men selvfølgelig er det lov å føle seg dårlig det er jo ikke det eg sier, men  prøv å tenk på at viss du ikke har ebola eller verre sykdommer så kommer det til å gå veldig bra! 

Ps: film tips er to vidt forskjellige typer film eg så i går den ene het Letters to Juliet og den andre het Uptown girls. Synest begge var veldig bra filmer og hadde en god slutt. Er du ute etter en serie så vil eg anbefale Friends, One Tree Hill eller Orange is the newblack. Alle de tre er serier eg sikkert ikke skal se, men første og andre forslaget er ikke så fæle serier... friends har 10 sesonger, one tree hill har 9 sesonger og orange is the new black har 3 sesonger så langt. Alle disse filmene og seriene har eg sett på netflix unntatt one tree hill.

Håper du fikk noen nyttige tips og om du har vondt i halsen så bli håper eg du blir bedre kjære deg! Nå er eg 500 ord over det eg skulle ha, men la gå! Ble et langt inlegg, men eg håper du tok deg tid til å lese og forstå det eg mener i dette inlegget eg har brukt en god halvtime på dette her og eg vil at det skal mene noe for dere! Håper du får en fin lørdag videre. xxkristinekxx

Én kommentar

kristinek

27.06.2015 kl.15:18

Håper dere skjønner hva eg mente i dette innlegget og at dere tok dere tid til å lese hele teksten! Ps: eg er helt overbevist om at min morfar var en katt i sitt forrige liv!

Skriv en ny kommentar

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits