Kristiansand

Nå har vi vert i Kristiansand en god stund og skal snart begynne å bevege oss litt lenger opp i landet det blir nok kansje til Drammen først og til Lillehammer.

Vi har hatt veldig fint vær her, men i dag regna det litt inn i mellom. Vi så forestillinga Kaptein Sabeltann om kvelden fra 23:00 til ca 00:40 så det ble sent og vi sovnet fort for å si det sånn!

Minuset var at vi satt helt bake da mener eg helt bakert og helt øvert så da fikk vi lyskasterne midt i bakhodet og mitt i planeten om vi snudde oss. Det gjorde også at vi ikke fikk lov å vifte med sverdene som vi hadde og heller ikke bevege oss! Bortsett fra det så var forestillingen veldig bra! Anbefaler det også forestillingene varer gjennom perioden 6 juni til 1 august. Så løp og kjøp:) om du vil! :-P

I dyreparken var det mange spennende dyr så viss du har meg på snapchat eller instagram så har du kansje sett bilder av noen av dyrene:)

Nå håper eg at vi skal på Ikea i morgen, for det ligger rett borte her sånn ca 800m å gå! Har du vert eller skal på ferie i sommer skriv gjerne i kommentarfeltet!


Bilde fra i går på kaptein Sabeltann!

Vi bor i Abra Havn noe som er til å anbefale det er veldig fint her spesielt for unge sjørøvere! Det er kjempebra til laget så søk etter abra havn på google og se etter bilder, for det er helt fantastisk! Viss du er interessert i sånne ting:) 

Har du et ønske om neste inlegg? Kan kansje bli en dag eller to til, men vil gjerne få til å lage et innlegg inspirert av deg!!

♡♥ xxkristinekxx 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits