Ferien 2015

Vårt første stopp i ferien var i Flå. I Flå ligger det en fantastisk bjørnepark. Vi dro til bjørneparken og så på bjørnene og alle de andre dyrene som var der. 

Neste stopp var Kristiansand! Vi kjørte kjempe langt og når du sitter i baksetet bilsyk og ser på lego Chima er det absolutt ikke gøy å kjøre så langt på en dag! Men vi kom oss fram. De to første dagene campet vii på en campingplass kalt Hamresanden familiecamping. Det var en veldig fin campingplass og eg ambefaler den virkelig! De to andre dagene bodde vi i Abra Havn et sjørøverhotell laget til slik at det ser ut som ekte kaptein Sabeltann gater med langemanns rom og til og med kaptein Sabeltanns suite! Helt fantastisk tillaget og eg ambefaler det og det ligger 5 minutter å gå fra dyreparken.

I dyreparken var vi også, og der var det veldig fint. Eg har vert der før, men alt eg husker er apene som stjal sølvfarget ting fra folk!! Om kvelden var vi på kaptein Sabeltannfforestilling og det var veldig spennende selv om eg kansje er litt for gammel til sånt! 

Etter det dro vi til Lillehammer. Der var vi på hunderfossen (noe som har blitt en tradisjon i denne familien) og prøvde de forskjellige attraksjonene der. Ci var på Lillehammer i over en uke og det eneste vi gjorde da var å shoppe! Vi fikk heldigvis veldig fint vær da! Ved siden av oss på Lillehammer camping var det ei jente på min alder som trillet halv tvilling brødrene sine ganske ofte. Eg fikk bli med og fikk enda til holde begge to! De var bare tre måneder og en uke!! Omg eg trodde eg skulle miste dem i bakken, men det skjedde heldigvis ikke! De var så søte og var en av de beste tingene vi gjorde på Lillehammer! 

Neste stopp var Lom. Ja det er kansje ikke verdens mest kjente plass og dra, men det erkjent for bakeriet der som selger fantastisk gode boller, brød og kanrlsnurrer osv. 

Neste på lista var å dra hjem over strynefjellet og inn i de mørkeste runnelene ever! Med smale veier og alt. Vi kom ned til Stryn sentrum og spiste en pizza og dro hjem! Neste på lista er bryllupet til min tante og onkel om ikke så veldig lenge! ♡♥

Håper du tok deg tid til å lese dette! xxkristinekxx

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Eg er en livlig jente på 11,5år. Litt om mine hobbyer: Eg liker å danse, synge, lese, ride på hest og selvfølgelig å blogge.

Kategorier

Arkiv

hits