Sun there you are

Hei i dag tittet solen frem her hjemme! Eg har vert ute en stund og koset meg i solen. Nå gikk eg nnettopp inn for det begynte å bli litt kaldt! I går var eg på shopping med mamma, mormor og lillebroren min. Det var gøy ettersom eg fikk meg nye converse sko!! Da strålte eg av glede hele veien hjem og gjør det ennå! Akkurat for øyeblikket ser vi på Donald Duck (egentlig litt interessert så det plager meg i grunnen ikke i det hele tatt.) Tenkte eg skulle gå opp på rommet mitt og rydde og spille litt sims i hvert fall viss sola skal gjemme seg sånn som den gjør nå!

Hva har du gjort på i dag?♡♡

xxkristinekxx

Ferien 2015

Vårt første stopp i ferien var i Flå. I Flå ligger det en fantastisk bjørnepark. Vi dro til bjørneparken og så på bjørnene og alle de andre dyrene som var der. 

Neste stopp var Kristiansand! Vi kjørte kjempe langt og når du sitter i baksetet bilsyk og ser på lego Chima er det absolutt ikke gøy å kjøre så langt på en dag! Men vi kom oss fram. De to første dagene campet vii på en campingplass kalt Hamresanden familiecamping. Det var en veldig fin campingplass og eg ambefaler den virkelig! De to andre dagene bodde vi i Abra Havn et sjørøverhotell laget til slik at det ser ut som ekte kaptein Sabeltann gater med langemanns rom og til og med kaptein Sabeltanns suite! Helt fantastisk tillaget og eg ambefaler det og det ligger 5 minutter å gå fra dyreparken.

I dyreparken var vi også, og der var det veldig fint. Eg har vert der før, men alt eg husker er apene som stjal sølvfarget ting fra folk!! Om kvelden var vi på kaptein Sabeltannfforestilling og det var veldig spennende selv om eg kansje er litt for gammel til sånt! 

Etter det dro vi til Lillehammer. Der var vi på hunderfossen (noe som har blitt en tradisjon i denne familien) og prøvde de forskjellige attraksjonene der. Ci var på Lillehammer i over en uke og det eneste vi gjorde da var å shoppe! Vi fikk heldigvis veldig fint vær da! Ved siden av oss på Lillehammer camping var det ei jente på min alder som trillet halv tvilling brødrene sine ganske ofte. Eg fikk bli med og fikk enda til holde begge to! De var bare tre måneder og en uke!! Omg eg trodde eg skulle miste dem i bakken, men det skjedde heldigvis ikke! De var så søte og var en av de beste tingene vi gjorde på Lillehammer! 

Neste stopp var Lom. Ja det er kansje ikke verdens mest kjente plass og dra, men det erkjent for bakeriet der som selger fantastisk gode boller, brød og kanrlsnurrer osv. 

Neste på lista var å dra hjem over strynefjellet og inn i de mørkeste runnelene ever! Med smale veier og alt. Vi kom ned til Stryn sentrum og spiste en pizza og dro hjem! Neste på lista er bryllupet til min tante og onkel om ikke så veldig lenge! ♡♥

Håper du tok deg tid til å lese dette! xxkristinekxx

Kristiansand

Nå har vi vert i Kristiansand en god stund og skal snart begynne å bevege oss litt lenger opp i landet det blir nok kansje til Drammen først og til Lillehammer.

Vi har hatt veldig fint vær her, men i dag regna det litt inn i mellom. Vi så forestillinga Kaptein Sabeltann om kvelden fra 23:00 til ca 00:40 så det ble sent og vi sovnet fort for å si det sånn!

Minuset var at vi satt helt bake da mener eg helt bakert og helt øvert så da fikk vi lyskasterne midt i bakhodet og mitt i planeten om vi snudde oss. Det gjorde også at vi ikke fikk lov å vifte med sverdene som vi hadde og heller ikke bevege oss! Bortsett fra det så var forestillingen veldig bra! Anbefaler det også forestillingene varer gjennom perioden 6 juni til 1 august. Så løp og kjøp:) om du vil! :-P

I dyreparken var det mange spennende dyr så viss du har meg på snapchat eller instagram så har du kansje sett bilder av noen av dyrene:)

Nå håper eg at vi skal på Ikea i morgen, for det ligger rett borte her sånn ca 800m å gå! Har du vert eller skal på ferie i sommer skriv gjerne i kommentarfeltet!


Bilde fra i går på kaptein Sabeltann!

Vi bor i Abra Havn noe som er til å anbefale det er veldig fint her spesielt for unge sjørøvere! Det er kjempebra til laget så søk etter abra havn på google og se etter bilder, for det er helt fantastisk! Viss du er interessert i sånne ting:) 

Har du et ønske om neste inlegg? Kan kansje bli en dag eller to til, men vil gjerne få til å lage et innlegg inspirert av deg!!

♡♥ xxkristinekxx 

kristinek

kristinek

11, Sande i Møre og Romsdal

Hei! Eg er en jente på 11 år (snart 12) Når eg ikke går på skolen så danser, synger eller er sammen med en venn:) xxkristinekxx

Kategorier

Arkiv

hits